Отпушване на канали – видеонаблюдение

В помощ на бригадите за отпушване на канали са специално произведените за тази цел камери.
Тези устройства за видеонаблюдение позволяват просто въвеждането в канала на сонда с камера вътре в тръбата и проследяване на неговото движение в всеки даден момент, посочва се позицията и дълбочина.
Ето някои приложения:
– Откриване на ревизионни шахти и подземни съоръжения.
– Местоположение на пукнатини, счупвания, усуквания и други технически проблем в канализацията за   последваща репарация.
– Местоположение на тръби, за да се проследи план за отводняване.
– Намиране на обект или трасето на канализацията за да бъде установено заустването.

Ние ще използваме механична спирала там, където е невъзможно употребата на други средства за отпушване на канала. Нашите специалисти работят с високо качество, с помощта на специализирана техника за гарантиран резултат. Апаратурата с високо налягане също може да помогне за задръстени канали, те са оборудвани с дюзи в зависимост от спецификата на запушването и тръбата. Устойчиви тръби при налягане от 200 бара се промиват от собствената си сила на техниката. При контакт на последната, утайката изчезва, като движението се повтаря до окончателното почистване на
канализацията.

Ние поставяме уреда за отпушване на канали в запушената тръба, стигаме до тапата, разбиваме я възтановяваме работата на канала. Ако нещо пречи за източване и почистване. измиваме с вода под високо налягане тръбата. Това почистване е да се получи канал, близо до първоначалното си състояние. Предлагаме и извършваме отпушване на водосточни тръби и механични тоалетни, като промиваме отлаганията, които се натрупват в тръбата, в същото време съдействаме за премахване на миризми.

Ние използваме професионална техника в съответствие с работата, и се използва в зависимост от състоянието на отводнителната система. Каналът може да бъде запушен от варовик, мазнини, пясък или е просто предмет, който може да предизвика и ремонт, може с камера да се провери какъв е предметът и неговото местоположението. Опитът ни показва че щом не може да се отпуши, ремонтът е неизбежен.

Чувствайте се свободни да се свържете с нас по имейл или на нашите телефони. Ние изпращаме нашия екип от професионалисти за отпушване на канали по възможност най експедитивно.

Публикувано в Отпушване на канали с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар