Отпушване на канали

Фирмата извършва качествено почистване на канализационни тръби чрез хидродинамично и механично оборудване. Превантивно отпушване на канали и почистване на канализация на всички аварии в София, ще се извършва от наши специалисти, възможно най-бързо, използвайки най-новите професионални инструменти. Организацията работи за всички видове почистване на канализационните тръби, насочени към предоставяне на клиентите на компанията, качествено обслужване възможно най-бързо.
Основните методи за миене и отпушване на канализация:
– Хидродинамично отпушване на канализационни системи – се използва за външен и вътрешен диаметър на тръбата на канализацията от 100 мм до 200 мм.
– Механично отпушване на канализационни тръби – за тръби до 150 мм.
– Ръчно отпушване – за тръби с диаметър 50 мм. За всяка точка в София и Софийската канализация при почистване от фирмата ни направи, ще се действа бързо и професионално. В зависимост от конкретната ситуация, за отпушване на канали и канализационни тръби и премахване на тапи, могат да бъдат прилагани различни методи.
Методи за премахване на препятствия:
– Промиване вътрешната мрежа на сградата с помощта на мини помпа за измиване и отпушване. Компактността на оборудването, използвано за висока мобилност и достъп до най-сложните части на каналите (чупки, отдалеченост, без ревизионни отвори).
– Измиване на външно-сградни канализационни системи с високо професионално оборудване – високо налягане за отпушване на база автомобил.
– Механично почистване на канализационната система и премахване на запушвания с електромеханично оборудване със специални дюзи. Методът е подходящ за екстериорни и интериорни системи, предназначена за „тежки“ запушвания. Ефективни в комбинация с ел. машини.
– Химическо чистене – използва, когато е необходимо, след механична или хидродинамичен почистване, най-вече за премахване на остатъчна мазнина. Важно допълнение към проблема за почистване на канали.

Според статистиката в днешния свят над 90% от всички форми на отпушване на канали се извършва чрез промиване със специализирано оборудване. Популярността на хидродинамичен метод, поради неговата ефективност и рентабилност. Почистване на канализационни тръби по този метод често се използва във връзка с други действия – механични, химични или термични. Цялостно почистване на канализацията може да се справи с почти всички известни видове оборудвания.

Публикувано в Отпушване на канали с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар