Отпушване на канали

Почистване и отпушване на вътрешни канализационни системи – процедура, необходима за поддържане на жилищни, обществени и промишлени сгради. Системата на вътрешната канализационна мрежа се състои от всички елементи, съоръжения, тръбни канали, намиращи се в сградата. Появата на запушване и честото отпушване на канали, може да бъде резултат на неправилна експлоатация на съоръжението, извършено в хода на проектирането или инсталационни грешки.

Фирмата ни проучва проблемни канали и канализационни във вътрешността на сградата, вилата, къщата и след откриване на проблема извършва ремонт на канализацията. С помощта на модерно  оборудване и богат опит, може да се направи цялостна характеристика на всяка мрежа от канали.
Осигуряваме превантивна поддръжка и отстраняване на мазнини и корени попаднали в системата от канали, както и периодична профилактична дейност.

Във всеки случай, почистване на канализация за битови отпадъчни води се прави внимателно и с необходимата характеристика на обекта. Трябва да вземат предвид срока на годност и състоянието на тръбите, както и материала, от който са направени. Има няколко основни вида за отпушване на канали на битови отпадъчни води: химическа, механична и хидродинамична.

При химическото почистване на битови отпадъчни води техниката включва използването на специфични химични съединения, които се поставят в канализационната система. Разтварянето на мазнините посредством тези препарати, елиминира запушване. Трябва да се отбележи, че методът е ефективен, на първо място за премахване на блокажи, образувани от органични отлагания. При трудни случаи, се използва химическо действие, или в комбинацията с другите методи за отпушване.

При механичното отпушване на канали на битовите отпадъчни води може да се използва самостоятелен метод или метод, съчетан с хидродинамичната технология. Посредством механичния метод, се подава в канализационната мрежа специална спирала, която има специален накрайник на края. Гъвкавата метална спирала има способността да преминава през завоите и кривките на каналите и извършва елегантно отпушване.

Публикувано в Отпушване на канали с етикети , . Постоянна връзка.

1 Response to Отпушване на канали

  1. Предлагаме и извършваме редовно отпушване и почистване на канали в София. Консултираме при чести канализационни проблеми и запушени канали. Канализацията има нужда от професионална поддръжка и ние извършаме такава. Добрата поддръжка осигурява по-дълъг експлоатационен период на вашите канали!

Вашият коментар