Блокаж на канализация и отпушване

Оборудване за запушена канализация

Канализационно блокиране често се случва в дългите хоризонтални щрангове и ъгли, където попадат  парцали, сапун, мазнини, пясък, големи предмети, и при нисък дебит на отпадните води и  минималните наклони или остри чупки на канализационните тръби, всичко това съдейства за  запушване на канализацията.
Отпушване на канали София осъществява чрез проверки и използването на специални инструменти за  почистване – техника и оборудване. Нашата служба за отпушване на канализационните системи  ползува само специализирани средства при извършване на тази специфична дейност. Пластмасовите  тръби и канали изискват професионално оборудване. По време на проверка и почистване на  пластмасови канализационни тръби, специалното оборудване ги предпазва от нараняване.

Честите запушвания в хоризонталните канализационни тръби показват, че има наличие на фрактури  по тръбите или неадекватни наклони. Поради тази причина, след почистване на канала, проверете  наклона на каналите в мрежата. Тръбните наклони са важна част от канализационната мрежа. Ето някои наклони за дренажи: 0,025;  0,012; 0,008; 0.007 съответно за тръби с диаметър 50, 100, 125, 150 mm. Минималния наклон за канализация е 0.5. Много канализационни  тръби, които не отговарят на тези изисквания, трябва да се пренаредят.

Майсторите на нашата компания не само съдействат за бързо и ефективно извършване на спешно  отпушване на каналите, но ще ви бъдат дадени необходимите препоръки за по-нататъшното успешно и  безаварийно ползване на канализационната система. Ако имате нужда да подмените канална тръба,  строителните работи ще бъдат направени във времето, съгласувано с нашите клиенти при всички  правила и разпоредби по отношение на монтажа и ремонта.

Почистване на тръби и канали
Не само в канализацията, но водопроводните тръби, индустриалните линии и отоплителните системи  могат да изпитат запушване. За да се избегне всичко това е необходимо периодично почистване на  канали и тръби с модерно професионално оборудване, за да се избегне времето на сериозните  проблеми и аварии.

Много са производителите на апаратура за отпушване на канали, но висококачествено оборудване се  произвежда от американски и немски фирми. С тези средства е лесно да се направи почистване на  канали в цялата система на канализацията и в нейните недостъпни области. Производителите  предлагат пълен набор от инструменти в зависимост от естеството на блокиралия канал.

Не винаги е възможно точно да се определи разположението на канализацията в участъка, по която  е имало запушване, както и да се оцени степента и последиците от аварията. Реална помощ в  такива ситуации е: процедурата за видеонаблюдение и инспекция на каналите. Фирмите в София  разполагат с необходимата техника за видеодиагностика, с която можете да видите обструкцията на  запушването, както и да следите за цялостта на тръбите.

Дори и с най-модерната машина за отпушване на канали или тръби, почистването може да бъде  нарушено поради съществуваща повредена канализационна тръба. За откриване на течове  производителите също предлагат широка гама от продукти за откриване на течове и за състоянието  на тръбите, но те са много скъпи.

Ако имате блокаж, отпушване на канали София ще ви помогне за да нямате повече проблеми! В нашия  арсенал има само най-съвременно оборудване и опитни ръце на професионалистите.

Публикувано в Отпушване на канали с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар