Как да се отпуши канализацията с помощта на хидродинамиката

дюза за отпушване на канал

Почистване и отпушване на канализационни тръби посредством хидродинамиката в София е едно от най-ефективните средства за премахване на блокажи, поддръжка и това е сайта с връзка в блокрола, който ще ви помогне. Хидродинамичния способ на машината с високо налягане на водата се използва за отпушване на канали и тръби от смазка, пясък, тиня, и различни други видове отпадни материали. При този метод ефективност на почистването зависи от вида на дюзата, която се завинтва на маркуча за високо налягане, а се определя от броя на отворите, техния размер и ъгъл през които преминават емисиите на водната струя през тялото на дюзата.

Майстора отпушвач при избора на дюзите трябва да вземе предвид следното:
– Малък отвор с голям диаметър увеличава сцеплението и качеството на дюзата за отпушване.
– Голям отвор и малка дюза ще увеличи ефикасността на почистването за сметка на сцеплението.
– Голям отвор малки дюзи с диаметър увеличава ефикасността на почистването за сметка на сцепление.
Трябва да се работи за обединението на двата типа: ефективност и качествено почистване на канализацията.
Хидродинамичната услуга по почистване и хигиенизиране на канализацията в София има и някакво отрицателно въздействие върху състоянието на тръбопровода, като може механично да го повреди, поради твърдостта на маркуча под влияние на високото налягане на водата, особенно при завои по трасето. Различните размери и форми на дюзите са за отстраняване на отпадъците в тръбите от всякакъв вид и за отпушване на канализацията.

Почистване на отпадъчните утайки с помощта на хидродинамиката
За да почистим добре вътрешната стена на тръбата на канализацията, където е имало запушване, е необходимо да използваме хидродинамиката. След това в тръбата за почистване се подава вода под налягане от около 150 атмосфери. Депозити под натиска на водата се превръща в смес, която се отстранява от тръбата от каналопочистващите машини. В други случаи, отстраняване на утайките се осъществява едновременно отпушването на каналите. Хидродинамичния метод за почистване и отпушване на канали, не е свързан с използването на химикали, което има благоприятен ефект върху околната среда. Важно е да изберете подходящата дюза за най-ефективно почистване на канализацията, обикновено първо се използват универсалните дюзи, и при липса на желания резултат, използването на специализираните в зависимост от естеството на запушването.

Публикувано в Отпушване на канали с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар