Отпушване на запушена канализация София

Уреди за отпушване на каналиЗапушена канализация е често срещан проблем в ежедневието и комуналните услуги. Според статистиката, повече от 55% от всички мазета на къщи и блокове са били наводнени най-малко веднъж, заради запушена канализация и блокажи. По-сериозни нарушения в каналната тръба може да доведе до често отпушване на канали или на отделни участъци от канализационната мрежа, което може да причини сериозно нарушение не само в участъка на една сграда, но в градската обществена инфраструктура. За нормалното функциониране на канализация, както и всяка друга мрежа на градската инфраструктура, се нуждае от редовна поддръжка. Ефективно решение би било навременна превантивно почистване на канализационните тръби и профилактично отпушване. Честота на работа зависи от конкретната ситуация. Средната честота на превантивното почистване варира от веднъж на година, до два или три пъти. Ако имате проблеми с канализацията свържете се с нас отпушваненаканалисофия.com за да решим проблема ви.
Основните причини за канализационни запушвания:
– Натрупването на мастни отлагания и утайки.
– Механично запушване, причинени от неправилна експлоатация.
– Корените на растенията.
– Дългосрочна поддръжка и амортизация на канализационните мрежи.
– Механични повреди, причинени от природни фактори (например – приплъзване на почвата).
В допълнение към създаването на пречки пред движението на водата, седимент по вътрешните повърхности на тръби, може да доведе до по-сериозни последици – унищожаването на тръбата.
На свой ред, перфорацията на места ще доведе до увеличаване на броя на запушванията в тръбите и на свой ред корените на дърветата да проникнат в канала. Ако имате нарушение на целостта на тръбата при почистване – дори и отпушване на канали – няма да помогне. Ще ви се наложи ремонт, възстановяване и подмяна на тръби, което ще бъде много по-скъпо превантивно лечение, проведено по време ни условия на изкопен режим. Окончателно заключение относно необходимостта за ремонт или подмяна на тръби, ще се вземе след обобщение на резултатите от работата по запушения канал и професионалното мнение на експертите.
Компания ни бързо и точно действа за отпушване на канали в София при изпълнение и премахване на канализационни блокажи и преценява, кога канала е за ремонт.

Публикувано в Отпушване на канали с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар